Ella vakantiewoningen

Nederlandse kwaliteit op het Griekse eiland Zakynthos

Over ons

Begin jaren tachtig kwamen wij voor het eerst in Griekenland met de rugzak. Het was het begin van een liefde die nooit meer overgegaan is. Het licht, het landschap, het eten, maar vooral de vrijheid, de hartelijkheid van de Grieken en hun manier van leven: het land heeft ons nooit meer losgelaten. Al snel was het onze droom ooit een huis in Griekenland te bezitten. Meer dan twintig jaar bleef het bij een droom en waren vakanties in Griekenland het best haalbare.

Ideale plek
Ina en Jeroen
Toen wij na verschillende carrières, met name in de gezondheidszorg, in 2003 ons eigen bedrijf onverwacht goed konden verkopen, was de beslissing snel gemaakt. Een eigen huis op Zakynthos! De schitterende en afwisselende natuur en het betoverende uitzicht, gecombineerd met een hoofdstad waar (bijna) alles te koop is wat je nodig hebt en de relatief makkelijke verbinding met Nederland: van alle uithoeken van Griekenland die we bezocht hadden was dit voor ons de ideale plek om te gaan wonen. Door een onverwachtse wending in ons leven in Nederland liep die droom enkele jaren vertraging op, maar eind 2008 hebben wij ons uiteindelijk kunnen vestigen op Zakynthos.

Enthousiasme
We hopen dat we met deze site iets van het enthousiasme voor Griekenland in het algemeen en Zakynthos in het bijzonder kunnen overbrengen. We zullen u graag ontvangen in onze vakantiehuizen en zijn ervan overtuigd dat ook u er een onvergetelijke tijd zult hebben.

Tot slot willen we graag onze waarschuwing herhalen: wie eenmaal op Zakynthos is geweest, wil er graag terugkomen! Meestal voor vakantie, maar regelmatig ook om zich er (net als wij) te vestigen. Dat laatste heeft heel wat voeten in de aarde, maar dat is een apart verhaal en hoort hier niet echt thuis.

Wij wensen u veel plezier op onze site en misschien tot ziens!

Deze website gebruikt cookies om bezoekersstatistieken te meten via Google Analytics. Meer informatie