Ella vakantiewoningen

Nederlandse kwaliteit op het Griekse eiland Zakynthos

De woningen

Ella vakantiewoningen
Allebei onze huizen zijn comfortabel en gezellig ingericht naar Nederlandse normen en uitermate geschikt om in ieder seizoen te gebruiken. Hoewel ze in 2004 zijn gebouwd, zijn zij pas in 2009 in gebruik genomen. Ze zijn gebouwd volgens de laatste normen op het gebied van aardbevingsbestendigheid. Ze liggen aan een doodlopende weg in de landelijke omgeving van de landtong Marathia temidden van olijfboomgaarden en pijnboombossen. De olijfboomgaard achter het huis met zijn traditionele stapelmuren spreekt vooral kinderen erg aan. Het is een heerlijke plek om te struinen en te genieten van de aparte sfeer.

Rust en natuur
Ella vakantiewoningen worden vooral gewaardeerd door mensen die rust, privacy en natuur op prijs stellen. De belangrijkste geluiden zijn het kabbelen van de zee, ’s zomers vermengd met het getjilp van cicaden en ’s winters met het roepen van uiltjes.

Marathia strand
Op enkele minuten lopen is een rustig kiezelstrandje met prachtige rotsformaties waar u niet alleen kunt zwemmen in kristalhelder water, maar ook heerlijk kunt luieren op een ligbed of snorkelen. Vooral in voor- en najaar zijn onze huizen een prima vertrekpunt voor wandelingen door de natuur. Meer dan dit alles maakt het uitzicht een verblijf in een van deze huizen tot een periode die u niet snel zult vergeten. De baai van Laganas, met daarin Marathonisi is schitterend. Bij helder weer kunt u het vaste land van Griekenland zien met in de winter besneeuwde bergtoppen op de Peloponnesos.
De belangrijkste voordelen van Ella vakantiewoningen:

Zeezicht vanuit alle kamers, veranda’s, balkons en terrassen
Alle ramen en deuren (behalve de voordeur) zijn voorzien van luiken en horrengaas
Televisie met satellietontvangst (o.a. alle Nederlandse zenders) in de woonkamer
WIFI beschikbaar
Airconditioning in alle woon- en slaapkamers (ook geschikt als verwarming)
Moderne, volwaardige keukens
Onbeperkt warm water in badkamer en keuken
Ruime terrassen met barbecue, ligbedden, gemakkelijk zitje en eettafel
Gemeenschappelijk gebruik van wasmachine, droger, stofzuiger, strijkplank en -bout
kaart van Zakynthos

Deze website gebruikt cookies om bezoekersstatistieken te meten via Google Analytics. Meer informatie